afslanken

Infraslim


Infraslim = Infrarood voor een betere gezondheid

Infraslim is een revolutionaire infrarood cabine, die gebruik maakt van lange infrarood golven.

Op deze manier worden cellen van binnenuit verwarmd. Diepgaande warmte zorgt ervoor dat de bloedcirculatie sterk wordt geactiveerd. Afvalstoffen worden via natuurlijke wijze versneld afgevoerd. Hierdoor is het mogelijk om snel en functioneel op de probleemplaatsen af te vallen en biedt het verlichting bij diverse klachten. Infrarood heeft een positieve werking op het hele lichaam

Behandelingsresultaat

Het meest wezenlijke effect van de Infraslim is de versnelling (twee tot 3 keer) van de stofwisseling. Door de efficiënte methode met infrarood warmtegolven waarbij 80% van de warmtegolven direct in lichaamsopwarming resulteren, gaat de reactie in het lichaam na de therapie nog circa 48 uur door. In combinatie met gezonde voeding wordt het beste resultaat bereikt voor zowel gewichtsverlies als centimeter-verlies. Na de behandelingen zal je merken, wat een ontspannende en weldadige stimulerende werking van Infraslim uitgaat.

Behandeling d.m.v infrarood kan helpen bij:

* Gewichtsverlies door verhoogd calorieverbruik

* Fibromyalgie

* Reuma, artritis

* Spierpijn, rugpijn, gewrichtspijn, spierspanningen

* Spijsverteringsproblemen (in combinatie met gezonde voeding)

* Huidaandoeningen

* Stress en slapeloosheid

* Verminderde weerstand

* Ontgifting

* Betere doorbloeding en stofwisseling

* Cellulitis

* Vetverbranding

 

Voordelen

* Verlichting van reumatische-, rug-, spier- en gewrichtsklachten. Doordat de oefeningen vaak al liggend gebeuren

* Verbetering van het afweer- en immuunsysteem, dus minder vatbaar voor gezondheidsklachten

* Vermindering van vermoeidheid, stress en nervositeit/ geeft ontspannen gevoel

* Verbeterde bloedcirculatie

* Snelle verwijdering van afval- en gifstoffen uit het lichaam

* Stimulerend effect op de spijsvertering (dit effect is vooral waar te nemen bij personen die last hebben van verstopping en regelmatig laxerende middelen innemen)

* Conditieverbetering / Een fitter en vitaler gevoel

* Betere stofwisseling en vetverbranding

* Verlies van centimeters en gewichtsverlies

* Afname van cellulitis

Afslanken

Minder fraaie vetkussentjes en overtollige kilo’s op de probleemplaatsen zoals bovenbenen, billen, taille, heupen en bovenarmen worden door de Infraslim geleidelijk verminderd. De infrarood warmtegolven dringen tot ca 4,5 cm door in het onderhuids weefsel, de stofwisseling wordt gestimuleerd en de vetcellen worden op versnelde wijze afgebouwd.

De huid zal lichtjes rood gekleurd zijn vanwege de warmte. Dit duidt op een betere doorbloeding van de desbetreffende lichaamsdelen. Lichte of witte vlekken duiden op een verhard onderhuids vetweefsel: gedurende de afslankmethode zullen deze vlekken normaal gezien afnemen. Het centimeter verlies op de verschillende plaatsen van het lichaam is al snel merkbaar.

Gezond voedingspatroon

Behandelingen kunnen resulteren in een verbranding tot 600 calorieën in 30 minuten. Na 10 tot 12 behandelingen kan al 6 kilo verloren zijn, mits je er een gezonde voeding op na houdt.

Een gezond voedingspatroon is noodzakelijk om langdurige resultaten te boeken. Gezonde voeding moet niet worden verward met een exotisch of zeer streng dieet.